Atatürk’e küfredenler cephesi ve Yunan istihbaratı

Sanki bir el düğmeye basıyor ve bir anda “Atatürk’e küfredenler cephesi” harekete geçiyor. Son bir ay içerisinde 23 Nisan’ın çocuk bayramı olmasıyla alaya ettiler(ki buna cevap verdik), Atatürk’ün...

Sanki bir el düğmeye basıyor ve bir anda “Atatürk’e küfredenler cephesi” harekete geçiyor. Son bir ay içerisinde 23 Nisan’ın çocuk bayramı olmasıyla alaya ettiler(ki buna cevap verdik), Atatürk’ün annesi ve babası ile ilgili malum iftiralara sarıldılar, sonra da evlatlığı Afet İnan ile ilgili karalamalarda bulundular.

Yunan’ı denize dökerek kurulan Cumhuriyet’in Meclisini “çocuklara” armağan eden Atatürk’le alay eden Kadir Mısıroğlu’nun, 1980’lerin başında “elimden gelse Yunan’a sığınırdım” dediği video kayıtları “mahkeme dosyası ile sabit olduğundan” bu “Yunan dostunu” çok da garipsememek gerek.

Bir hafta içerisinde Atatürk’ün annesine ve ailesine saldıranların diğer kişiler olan Mustafa Armağan ve Hasan Akar, ilginçtir Nur Cemaatine mensup.

Derin Tarih dergisi genel yayın yönetmeni Mustafa Armağan’ın Zaman’da yazdığı, Samanyolu’nda programlar yaptığı, FETÖ’nün Gazeteciler Vakfı’nın toplantılarına katıldığı, onlardan maaşlar aldığı malum. Ama ne hikmetse FETÖ’yü öven kitaplarda da imzası olan Mustafa Armağan’a dokunan yok ve Atatürk’e sövmeye gönül rahatlığı ile devam ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar