Atatürk ve cehennem ateşi

Bir ilimizin milli eğitim müdürü, paylaştığı bir mesajda, Atatürk’ün ağzından şöyle demiş: “Sıcak diye oruç bozmayın, burası daha sıcak.”Kendilerini İslamcı olarak...

Bir ilimizin milli eğitim müdürü, paylaştığı bir mesajda, Atatürk’ün ağzından şöyle demiş: “Sıcak diye oruç bozmayın, burası daha sıcak.”
Kendilerini İslamcı olarak adlandıran kesimin önemli bir kısmı için Atatürk, bu ülkenin dinine, maneviyatına büyük darbe vurmuştur, onun yeri Cehennemdir. Gün gelir bunların tarihçi geçinen zavallıları “10 Kasım’da kenefe gidip sifonu çekin diye” mesaj atar, gün gelir “keşke olmasaydın” diye salya sümük ilanlar verirler, güne gelir “senin yerine keşke İngilizler bizi yönetseydi” diye açıklamalar yaparlar.
Bu köşede hiç kimsenin günahını savunmak gibi bir misyonum yok, olmadı, olamaz da. Atatürk de herkes gibi hatalar yapmıştır, günah işlemiştir.
Kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğuna ancak Allah (c.c) karar verir, milli eğitim müdürleri değil.
Ama ben derim ki, içki içen ama bu ülkeyi emperyalistlerden kurtaran bir adam, oruç tutan ama bu ülkeyi emperyalistlere satanlardan çok daha şereflidir, çok daha mümindir.
Atatürk, harpten çıkmış, yokluk ve sefalet içindeki bir ülkeyi yeniden var ederken batıya tamamen sırt çevirdi. Onların tek bir kuruşunu, tek bir yardımını kabul etmedi. Bursa’daki Amerikan Kolejini “çocuklarımızı Hıristiyan yapıyorlar” diye kapattı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar