Anayasayı parçalayacak adam

TBMM’de yaptıkları yeminde milletvekilleri “Anayasaya sadakatten ayrılmayacaklarına namusları ve şerefleri üzerine” yemin ederler. Namus ve şeref bir insan için en önemli iki değerdir ve...

TBMM’de yaptıkları yeminde milletvekilleri “Anayasaya sadakatten ayrılmayacaklarına namusları ve şerefleri üzerine” yemin ederler.

Namus ve şeref bir insan için en önemli iki değerdir ve düşünülmüştür ki insanoğlu namusu ve şerefi üzerine yapacağı yemini kolay kolay çiğneyemez.

AKP’li Mehmet Mehmet Metiner’in Denizli’de bir programda yaptığı konuşmada sarf ettiği cümleler bize ister istemez namus ve şeref kavramını hatırlattı.

Metiner şöyle diyordu: “Recep Tayyip Erdoğan bu hükümetin sahibidir. Recep Tayyip Erdoğan siyasi hareketimizin lideridir. Ama anayasa öyle demiyormuş. Sevsinler sizin anayasanızı ya. Anayasanızı ne zamandan beri referans göstermeye başladınız ya. ‘Vesayetin son kalesi’ dedi Tülay kardeşim. Anayasa vesayetin son kalesidir. Onu da paramparça edeceğiz merak etmeyin. 12 Eylül faşist anayasasını paramparça etmezsek namert olalım.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar