Amerika’dan ‘ince FETÖ’ mesajı

Amerikalılar, gerçekten vermek istedikleri mesajları çok ince veriyorlar. Şu sıralar yine Amerika’ya tepkiliyiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her Ramazan ayında ABD Dışişleri Bakanlığı’nın...

Amerikalılar, gerçekten vermek istedikleri mesajları çok ince veriyorlar. Şu sıralar yine Amerika’ya tepkiliyiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her Ramazan ayında ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Müslümanlara verdiği iftardan vazgeçtiğini açıklamasını ayrımcılık olarak görüyor. Tepki gösteriyor.
Oysa aynı ABD, başka bir kesimin iftarına koşarak gidiyor.
Hangi kesimin mi?
FETÖ’ya ait kurumların iftarına.
Önceki gün, FETÖ'nün kurumlarından Pacifica Enstitüsü'nde bir iftar verildi. İftara katılanlar arasında Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) görevlileri de vardı. FBI yetkilileri bununla da kalmadı, yemekte çektirdikleri fotoğrafları yemekte çekilen fotoğrafı resmi sosyal medya hesabından paylaştı.
FBI Los Angeles'in resmi Twitter hesabından yayımlanan fotoğrafta, FETÖ üyeleri ile birlikte FBI yetkililerinin olduğu görülüyor.
Mesaj açık: FETÖ bizim müttefikimiz.
Bence ABD dışişleri bakanlığının Müslümanlara vermediği yemeği eleştirmek yerine FETÖ’ye verdiği yemeği eleştirmek gerek.
FETÖ ile FBI arasındaki sıkı fıkı ilişki yeni değil.
Daha önce de FBI’nin resmi sitesinden Fetullah ile beraber çalıştığı açıklanmıştı.
Amerikan iç istihbarat örgütü FBI kendi resmi sitesinde açık açık 'Houston sosyal yardım programı' kamuflajı altında işbirliği yapılan kurumlar arasında Fetullah Gülen Örgütü de sayılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar