AKP'nin derin devleti

Ağrı’da, askerle PKK arasında meydana gelen çatışmanın nedeni ve sonucu hala bilinmiyor. İmralı ile devletin üst düzey makamlarının oturup el sıkışarak uygulamaya koyduğu...

Ağrı’da, askerle PKK arasında meydana gelen çatışmanın nedeni ve sonucu hala bilinmiyor. İmralı ile devletin üst düzey makamlarının oturup el sıkışarak uygulamaya koyduğu ‘çatışmasızlık’ ortamının bir anda ‘neden’ silah sesleri ile bozulmak istendiğine dair hiçbir ikna edici açıklama yok.

Genelkurmay Başkanı, “yaralı askerimizi taşıyan vatandaşlara teşekkür” ediyor. Ama Cumhurbaşkanı, ‘yardım, mardım yok’ diye kesip atıyor.

TSK, “ateş emrini biz vermedik” derken, ateş emrinin Ağrı Valisi’nden geldiği iddiası ortaya atılıyor. Vali Musa Işın’ın, Efkan Ala’nın İçişleri Bakanlığı döneminde genel sekreteri olduğu ortaya çıkıyor.

Askerlerin açıkça hedef haline getirildiği, PKK’lılar tarafından vurulması için zemin hazırlandığı iddialarının ortada uçuştuğu şu günlerde olaya el koyması gereken bir birim varsa Cumhuriyet Savcılığı olsa gerek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.049 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 252 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 183 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar