Ak milliyetçiler!

Kulislerdeki koalisyon söylentilerinin baş döndüren hızına yetişmekte zorlanıyoruz. Görünen o ki ibre AKP-MHP ittifakından yana. Bakanlıkların paylaşımı bile yapıldığı söyleniyor.Bu ülke...

Kulislerdeki koalisyon söylentilerinin baş döndüren hızına yetişmekte zorlanıyoruz. Görünen o ki ibre AKP-MHP ittifakından yana. Bakanlıkların paylaşımı bile yapıldığı söyleniyor.
Bu ülke elbette hükümetsiz kalmamalı ama koalisyon kuracak partiler de “ilkesiz kalmamalı!” İlkenin olmadığı bir yerde bin tane hükümet kursan ne olur, kurmasan ne olur.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ısrarla söylediği şey şu: “Biz asla HDP ile yan yana gelmeyiz. HDP’nin şu veya bu şekilde içinde bulunduğu hiçbir formülde yokuz.” CHP’nin Meclis adayını da HDP ile aynı adaya oy vermemek için desteklemedikleri konuşuluyor.
Hatta Bahçeli, tavrını daha da keskinleştirerek “ülkeyi bölme konusunda AK Parti ile HDP’nin aynı çizgide olduğunu” söylüyor ve “hükümeti birlikte kursunlar” diyor.
Bahçeli’nin bir hafta önceki konuşmasında bu konudaki yorumları aynen şöyle:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar