Aday tanıtımı değil 'adam' tanımı

Partiler, var güçleriyle seçime hazırlanıyor. Bazıları devletten aldıkları yüzlerce milyon liralık paralarla ‘milleti’ nasıl kandırıp da oylarını alırız hesabındalar. Aslında...

Partiler, var güçleriyle seçime hazırlanıyor. Bazıları devletten aldıkları yüzlerce milyon liralık paralarla ‘milleti’ nasıl kandırıp da oylarını alırız hesabındalar. Aslında hepsinin söylemi de aynı, gayesi de aynı, iktidara gelirlerse yapacakları da aynı.

Yok, bir birbirinden farkları!

Beyaz Saray kapılarında dilencilik yapanlarla Avrupa ile Katolik nikâhı kıyanların milleti kandırma telaşını izliyoruz her gün.

Millet adaylarını iyi tanısın:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Asgari ücreti 1500 liraya çıkarmak işçiye zulümdür” diyor. Hele hele 5000 liraya çıkarmayı düşünenler için her halde söyleyeceği söz ‘zulüm oğlu zulümdür’ demek olmalı. İstiyorlar ki, vatandaş aç kalsın, susuz kalsın, bir deri bir kemik kalsın. İşçinin, memurun maaşının artmasını zulüm gören bir zihniyet Türkiye’yi yönetiyor.

Hâlbuki asıl zulüm bu zihniyetin bizzat kendisi.

Bizzat bu kafa yapısı…

MHP’nin, CHP’nin bunlardan bir farkı olmadığına dair tespitlerimizi “Yok Birbirinizden Farkınız” başlıklı yazımda okuyabilirsiniz. (11 Nisan 2015)

7 Haziran seçimlerinde milletin önüne büyük farklılıklarla büyük projelerle büyük bir imanla çıkan bir parti var: Bağımsız Türkiye Partisi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar