AB’nin sonu geldi

Bugün, yapılan kamuoyu yoklaması sonucu İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararını konuşuyoruz. Avrupa panik içinde dağılamaya doğru gidiyor.Aşağıdaki satırlar, AB’nin...

Bugün, yapılan kamuoyu yoklaması sonucu İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararını konuşuyoruz. Avrupa panik içinde dağılamaya doğru gidiyor.
Aşağıdaki satırlar, AB’nin dağılacağını yıllar öncesinden bize haber veren Prof. Dr. Haydar Baş’a ait. Son 20 yıldan beri kaleme aldığı ve AB’nin başına gelecekleri bize yıllar öncesinden “sebepleri ile birlikte” bize haber veren Baş’ın tespitlerinde kesitler aktarayım sizlere:
“Bizler, AB'nin Ortak Para Birimi euroya geçtiğini ilan ettiği 2000 senesinde Almanya'da idik.
Herkes, ortak bayraktan sonra atılan ortak para birimi kararını daha sonra hayata geçirilecek ortak ordu ile beraber Birleşik Avrupa Devletleri ülkesine giden adım olarak yorumladı.
Bendeniz ise euroya geçişin akşamında Berlin'de bu durum "AB'de sonun başlangıcıdır" diyerek, "AB dağılmaya mahkûmdur. 15 sene içinde dağılacaktır" öngörüsünde bulunmuştum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar