Duyun feryatları

Öncelikle sayın cumhurbaşkanı, sonra tüm bakanlar, sonra konuyla ilgili tüm yetkililere bir kez daha feryat ederek, ailenin yıkıma doğru gittiğini arz ediyorum. Daha önce defalarca “Aile sos veriyor” “Aile...

Öncelikle sayın cumhurbaşkanı, sonra tüm bakanlar, sonra konuyla ilgili tüm yetkililere bir kez daha feryat ederek, ailenin yıkıma doğru gittiğini arz ediyorum. Daha önce defalarca “Aile sos veriyor” “Aile yıkılırsa ümmet yıkılır” vb. feryatlarımız duyulmadı. Ancak biz bu konuda duyarlı olan az sayıdaki söz ve kalem sahipleri, haykırmaya devam edeceğiz. Çünkü aile yıkılırsa, hepimiz yıkılırız.

Ayda en az ortalama beş insan arayıp: “Hocam yuvam yıkılmak üzere, ne olur bir şeyler yapın” diye adeta inliyor. Bunların bir kısmı, - içlerinde bayanlar da var- çoğu kere ağlamaktan konuşmaya fırsat bulamıyorlar. Bir kısmı, uzaklaştırma veya hapis cezası almış erkekler… Bir kısmı, yalnız kalıp şikâyetçi olduğuna bin pişman olmuş bayanlar… Bir kısmı, 19 yaşın altında evlendikleri için kocaları hapse atılanalar… Elbette bir kısmı da mağdur ve mağdure olan kadın ve kocaların aileleri, akrabaları.

Bir yuva, vatan demektir. Bir aile; bir toplum, hatta ümmet demektir. Dolayısıyla aile konusundaki düzenlemelerin, aileyi çoktan yok etmiş olan, batasıca batıdan basmakalıp alınan yasa ve talimatlarla yapılması, cinayettir. Bizim batıyla, inançta, örfte, kültürde, sosyal hayatta kısaca ahval ve şeraitimizin neresinde ortak paydalarımız var ki.

Sadece İslam diyarını değil, bizi de yok etmek için artık çok da gizlenmeden her tür kahpelik ve kalleşliği reva gören batıdan bize hayır gelir mi? Allah (cc) aşkına. Yarım asırdır binlerce can ve hesapsız ziyanlara sebep olan düzinelerce terör örgütlerini başımıza saran batı değil mi? Şu an PYD, DEAŞ vs. örgütlerin vekâletinde bizimle savaşan batı değil mi?

Cephede vekâleten ve asaleten bizimle savaşan batı, aile cephesinde de bizimle resmen savaştadır. Batı sadece bu iki cephe de değil, her alandaki kuvvetleriyle bize karşı taarruzdadır. Sosyal, siyasal, ekonomik, askeri, kültürel, ahlaki vs. özellikle İslam diyarının küresel zulme, sömürü ve işgale karşı direnen son kale oluşumuzu gördükçe daha da çıldırıyorlar. Savaş meydanlarında bize apaçık düşman olan batıya, aile konusunda böylesine gözü kapalı teslim olmak, bize yakışmıyor.

Tüm ailelerin, aile konusunda teşekkür borcu olduğuna inandığım Sema Maraşlı bacımdan birkaç alıntı feryat:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı virüsü bulaşan iflah olmaz 03 Eylül 2018 | 5.864 Okunma Oyununuzu Gördük Meydan Okuyoruz 27 Ağustos 2018 | 256 Okunma Bayramlarımız Gelecek Ama… 24 Ağustos 2018 | 3.422 Okunma Paylaşalım, barışalım, kaynaşalım 21 Ağustos 2018 | 2.317 Okunma Zalimler! Kaybedeceksiniz bekleyin… 17 Ağustos 2018 | 2.422 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar