Prestijli sonuç!

Herkes Beşiktaş'ın kazanıp, işi bitirmesini beklerken, karşısında maça fırtına gibi başlayan Başakşehir buldu. Siz ne bekliyordunuz, ne buldunuz?Maç önü değerlendirmemde...

Herkes Beşiktaş'ın kazanıp, işi bitirmesini beklerken, karşısında maça fırtına gibi başlayan Başakşehir buldu. Siz ne bekliyordunuz, ne buldunuz?
Maç önü değerlendirmemde Beşiktaş'ın 7 puan farkı cebine koyup Başakşehir'le oynamasının avantajı olduğunu ve bunun rahatlığıyla işinin kolay olacağını düşündüm. Beşiktaş'ın 20 dakika boyunca, maça başlayamaması ve Başakşehir'in 3-0'ı bulması maçı bitirdi.
Beşiktaş'ın bu sezonki performansından kısa bir bölüm bile göremedik koca 90 dakikada.
Tabii ki bu skorda Başakşehir'in doğruları da vardı. Önde basma düşüncesi ve geçen sezonki oyununu hatırlatan çabuk oynama planı, defansif zaafları getirdi. Başakşehir, sadece sonucun değil oyunun da net galibiydi.
Belki şampiyon olamayacak ama Fenerbahçe'yi bir, Galatasaray'ı 2 maçta da yenmesi, Beşiktaş'ı bir maçta yenip, bir maçta berabere kalması bu sezonun en iyilerinden birisi olduğunun göstergesi. Dünkü sonuç Başakşehir için sadece farkın 4'e inmesi değil, prestijli bir galibiyet alması açısından da önemli.
 Dört günde hem Fenerbahçe'ye hem de Beşiktaş'a 2'şer gol atan Cengiz için ne dersiniz?
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a aynı hafta üst üste iki maçta 2'şer gol atmak yıldız oyuncubelirtisi ve performansıdır. Bir de Cengiz'in 19 yaşında olduğunu düşünürsek, önemli biryıldız olma yolunda ilerliyor. Dün de başarılı bir performansı vardı. Beşiktaş'ta Şenol hoca; Aboubakar'ı, Cenk'le birlikte oynattı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar