Planı olan kazandı

Evet, Sivas maçında da oyunun hakimi yine güçlü oyunu seçen Beşiktaş'tı ama Samet Aybaba'nın farkı, net bir planının olmasıydı. Bazen kendinizden daha güçlü, becerikli ve yetenekli takımları...

Evet, Sivas maçında da oyunun hakimi yine güçlü oyunu seçen Beşiktaş'tı ama Samet Aybaba'nın farkı, net bir planının olmasıydı. Bazen kendinizden daha güçlü, becerikli ve yetenekli takımları bir plan dahilinde yenebilirsiniz. Topun hakimi Beşiktaş'tı, belki oyunun genelinde de bu böyleydi ve oyuna hakimlerdi ama ama planı olan kazandı. Bazen daha zayıf olmak planı uygulamayı etkilemez.
Sivas ekibi güçlü ve etkili bir savunma yaptı. Oyunun geneline yaymakta sorun yaşasalar da çabuk ataklar geliştirebildiler. Ayrıca bir de duran toplar... Etkili olarak bir tane dahi bulmuş olsalar dahi bu fırsatı iyi değerlendirdiler.
Oyunun genel hikayesi böyleydi. Dün akşamın özeline gelirsek aradan geçen saatlere rağmen hala Negredo niye çıktı, anlamış değilim açıkçası... Zaman zaman Şenol hocanın harika yönettiği, götürdüğü maçları gördük ama bunu anlayamadım. Kenar ortalarında etkili bir santrfordan faydalanma ihtimalinden niye bu kadar çabuk vazgeçti hoca? İki santrforlu oyun oynama şansından Şenol hoca çok erken vazgeçti diye düşünüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar