Muslera olsaydı...

Son üç yılın kupa şampiyonu G.Saray, bu kez son 16'da elendi... Oyunu genel anlamda değerlendirir misiniz?Her iki takım da ligden farklı oyuncular kullandı. Ama Galatasaray'da değişen bir isim vardı ki 11'den; bana göre...

Son üç yılın kupa şampiyonu G.Saray, bu kez son 16'da elendi... Oyunu genel anlamda değerlendirir misiniz?
Her iki takım da ligden farklı oyuncular kullandı. Ama Galatasaray'da değişen bir isim vardı ki 11'den; bana göre maç skorunun belirleyicisi oldu: O isim de Muslera idi. Evet kupa maçlarında bazı takımların farklı kaleciler kullandığını görüyoruz ama Muslera, G.Saray için kaleciden öte bir oyuncuydu.
Başakşehir daha iyiydi ancak sonucun belirlenmesinde, özellikle gollere baktığımızdakısaca şunu söyleyebiliriz: Cenk'in 'size'ı bu pozisyonlara yetmedi. Yani bana göre Muslera olsaydı, son dakikalara kadar 0-0 giden ve atanın galip gelebileceği bir maç olacağını söyleyebilirdik.
Tabii ki son haftaların formda ismi Sneijder'in erken çıkışı G.Saray'ı oyun organizasyonu anlamında olumsuz etkiledi ama bana göre skoru değil. Skorun belirleyicisi kaleci farkıoldu. Bir kere daha gördük ki ligin sürpriz takımı Başakşehir, kupada da her şeyi yapabilir.Buna kupa şampiyonluğu da dahil..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar