Kartal geç kaldı!

Ankara'daki ilk 45 dakikada, benim geçen sene de dahil olmak üzere izlediğim en kötü Beşiktaş vardı sahada. Hatta maça hiç başlamamış bir takım görüntüsündeydiler. Ne istek ne konsantrasyon...

Ankara'daki ilk 45 dakikada, benim geçen sene de dahil olmak üzere izlediğim en kötü Beşiktaş vardı sahada. Hatta maça hiç başlamamış bir takım görüntüsündeydiler. Ne istek ne konsantrasyon, hiçbir şey yoktu. Yarım pozisyon dahi bulamadılar. 16. dakikada Necip'in sakatlığı planları bozdu. Adriano'nun onun yerine geçmesi belki çok mantıksız değildi ama ikinci yarıda Marcelo değişikliği çok daha doğru oldu oyun organizasyonu açısından.
Beşiktaş ikinci yarıya çok farklı başladı. Özellikle Quaresma müthiş hırsı ve isteğiyle dikkat çekti. İlk yarıda yarım pozisyon dahi bulamayan Beşiktaş, beraberliği yakaladı ve 4 net pozisyon yakaladı.
Özellikle Cenk Tosun'un ikinci yarıda yakaladığı pozisyon çok netti. Ancak Cenk vurmak yerine Quaresma'ya pas vermeyi tercih etti. Cenk topu aldığında bile o kadar güvensiz gitti ki, kafasında vuruş olmadığı çok belliydi. Pas tercihi de yanlıştı. Cenk'in 2-3 maçtır aşağı doğru giden bir performansı var. Zaten vurmak yerine pas vermeyi tercih etmesi de son form durumunu ve özgüven sorununu gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar