Güçlü oyundan bireysel oyuna...

 Beşiktaş öne geçmesine rağmen Kasımpaşa'nın skor bulmasına engel olamadı.Siyah-beyazlılar dün neyi yanlış yaptı?Geçen seneki Beşiktaş'ı tarif ederken öne geçtikten sonra...

 Beşiktaş öne geçmesine rağmen Kasımpaşa'nın skor bulmasına engel olamadı.
Siyah-beyazlılar dün neyi yanlış yaptı?
Geçen seneki Beşiktaş'ı tarif ederken öne geçtikten sonra siyah-beyazlılarla oynamanın çok zor olduğunu ifade ediyorduk çünkü 1-0'ı yakaladıktan sonra çok rahat üreten ve skor bulan bir Beşiktaş vardı. Oyunu koparıyorlardı, fişini çekebiliyorlardı. Hem oyun anlamında ve oyunun akışı açısından böyle olmuyor bu sezon. Bir gereksiz top kaybı, bir de savunma hatasıyla 4 dakikada 2 gol gördü kalesinde. Belki daha sonra oyunu tek kaleye çevirdi ama üretkenlik ve final anlamında başarısız oldu. Genel oyun anlayışına baktığımız zaman tamamen Cenk ve Aboubakar'la merkezde oynayan, Kerim girmeden önce kenarda yalnızca Quaresma'yı kullanan ve sağ kenarı tamamen Gökhan Gönül'ün etkinliğine bırakan bir oyun anlayışı vardı. Bütün bunlar Beşiktaş'ın üretmesine ve kazanmasına yetmedi.
 Beşiktaş ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Peki bu düne has bir durum muydu?
Geçen haftaki Bursa galibiyetiyle gelen tekrar lige dönüşün sürdürülebilir olması çok önemliydi. Yenilginin geleceğini görmek başka bir şey ama geçen seneki oyun üretkenliği ve etkinliğinin çok farklı olduğunu görmek lazım. Sonuçlarda ne kadar etkili olup olmadığını lig sürecinde göreceğiz. Geçen seneki güçlü oyundan bu sene oyuncu odaklı performanslardan söz ediyoruz.
 Beşiktaş'ta hücum elemanlarının bireysel performansları nasıldı?
Geçmiş maçlara göre daha çok oyunun içinde olmaya çalışan Oğuzhan vardı. Yeterli orta şut sayısı vardı tartışılır ama şut ve orta kalitesi çok tartışılırdı. İşi bitirecek skoru yapacak olan Cenk ve Aboubakar'ın savunma kalabalığı arasında kaybolduğunu dün akşam gördük. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar