Santrfor gibi

Quaresma ve Talisca iş birliği devam ediyor. Bu ikilinin uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında buna tam olarak bir iş birliği diyemeyiz. Kenar ortaları seven bir Quaresma ve santrfor arkasında servisten daha çok 18...

Quaresma ve Talisca iş birliği devam ediyor. Bu ikilinin uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aslında buna tam olarak bir iş birliği diyemeyiz.

Kenar ortaları seven bir Quaresma ve santrfor arkasında servisten daha çok 18 içi koşularıyla kendisini anlatan bir Talisca vardı sahada. Bu ikilinin bireysel özelliklerinden kaynaklanan bir birliktelik izledik.

Anlaşmaya bu açıdan bakmak lazım. İki haftadır skoru bulan Talisca açısından çok olumlu görünen bir tablo var. Ancak işe Beşiktaş açısından bakacak olursak çok düşündürücü bir durum. Negredo'nun performansı yetersiz kalıyor. Beşiktaş'ın hücum yollarındaki etkinliğini, üreten oyuncu sayısını çeşitlendirmesi lazım.
Dünkü oyuna baktığımızda 2-0 çok kolay geldi. İlk devrenin neredeyse tamamı Beşiktaş'ın kontrolünde oynandı. Son dakika hariç kalelerinde hiçbir tehdit yaşamadılar. Bu Beşiktaş'tan değil, Kasımpaşa'nın etkisiz oyunundan kaynaklandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar