Hayal kurulabilir

Şenol Güneş, öncelikle doğru zamanda doğru yerde ve son derece normal bir rotasyona gitti. Şampiyonlar Ligi'nde liderliğini önceki maçta garantiledi, ligde hafta sonu müthiş bir derbi galibiyeti aldı ve yarışına...

Şenol Güneş, öncelikle doğru zamanda doğru yerde ve son derece normal bir rotasyona gitti. Şampiyonlar Ligi'nde liderliğini önceki maçta garantiledi, ligde hafta sonu müthiş bir derbi galibiyeti aldı ve yarışına devam dedi. Bu hamlelerin sonunda da Güneş, bazı oyuncularını dinlendirme kararı aldı. Beşiktaş için rotasyonda bundan daha doğru zaman olamazdı. Liderliği garantileyip üstüne üstelik bir de rotasyonlu geldiğiniz Almanya deplasmanından üç puanla dönmek, başarıyı perçinlemek anlamına gelir. Güneş doğru isimlerle doğru rotasyonu yaptı.
Öncelikle Tolga'nın harika bir maç çıkardığını belirtelim. Ligde şans bulamamasına rağmen, yaptığı kurtarışlar kendisi adına büyük bir başarı. Gösterdiği performansla "Ben işimi yapıyorum" mesajını verdi. Fabri'ye bir mesaj gönderdiğini düşünmüyorum. Bugün Beşiktaş teknik heyeti ve yönetimi, bu performansa çok sevinmiştir. Çünkü bu performans, Beşiktaş'ın iyi iki kaleciye sahip olduğunu gösterdi.
Tolga Zengin, uzun süredir oynamamasına rağmen çok iyi bir performans ortaya koydu. Oğuzhan Özyakup, Galatasaray derbisinden sonra bir kez daha kendisini sahada anlattı. Lig maçlarında gösterdiği performansla eleştirdiğimiz Lens, geniş alan bulduğu zaman nasıl oynayacağını bir kere daha bize gösterdi. Caner Erkin, uzun bir aradan sonra hala sıcak olduğunun izlerini bize verdi. Orkan'ın da kendini oyun anlamında çok iyi ifade ettiğini söylemek lazım. Hatasız bir 20 dakika oynayan Orkan vardı. Bu da ileriki günler için iyi bir mesaj.
Öncelikle "Kim çıkarsa çıksın" klişe lafı futbol gerçeklerinde çok doğru bir laf değil. Majör takımlar dediğimiz Münih, Chelsea, Real Madrid gibi takımlar çıkmadığı müddetçe Beşiktaş bu yolda birçok şeyin hayalini kurabilir. Bugün Almanya'da ligde ikinci olan bir takımı deplasmanda rahat bir şekilde yeniyorsanız, gücünüzü iyi ve net bir şekilde anlatıyorsunuz demektir.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğuzhan’dan çok şey bekliyorlar 30 Ekim 2018 | 2.787 Okunma Alternatif bir oyun şart 22 Ekim 2018 | 2.195 Okunma Mircea Lucescu danışman olsun! 17 Ekim 2018 | 2.329 Okunma Lucescu tartışılır 15 Ekim 2018 | 3.525 Okunma Geriye yaslanmak niye? 08 Ekim 2018 | 3.474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar