Garanti oyun!

Aboubakar zor golleri atıyor, kolayları kaçırıyor. Dün de harika bir gol attı.Sizce bunun sebebi nedir?Aboubakar'ın bir ortası yok, onu söylemem lazım. Özellikle Antalyaspor maçı aklıma geliyor, yine mükemmel...

Aboubakar zor golleri atıyor, kolayları kaçırıyor. Dün de harika bir gol attı.
Sizce bunun sebebi nedir?
Aboubakar'ın bir ortası yok, onu söylemem lazım. Özellikle Antalyaspor maçı aklıma geliyor, yine mükemmel vurmuştu.
Zaten ya mükemmel vuruyor ya da çok kötü. Golcü diye tanımladığımız bir oyuncuda pozisyona göre vuruş özelliğinin olması lazım. Dün akşamki vuruşu çok güzeldi ama Aboubakar'ın bu özelliği yeterli değil. Özellikle de şampiyonluğu getiren Gomez'e göre geride.
Daha iyi bir atlet olabilir ama bir santrforun birinci özelliği olan vuruşları eksik. Diğer santrfor Cenk'e baktığımızda önce sağ kenarda başladı, daha sonra merkeze geçti ama Beşiktaş'ın her zaman tartıştığı "Net bir santrforum var mı?" sorusunu da gündeme geldi. Geçen seneyle kıyaslayınca bunu göremiyorum.
"Birinci santrforum Cenk'tir" deyip sezona başlayabilir misiniz? En büyük soru işareti bu. Bunun cevabının evet olması kolay değil. Lig için götürebilirler belki ama Avrupa hedefleri için farklı özellikli santrforlar gerekiyor. Fakat devre arasından ziyade yeni sezonda oraya zenginlik ya da alternatif bulabilirler.

Beşiktaş, Gaziantepspor'a karşı çok sayıda net pozisyon verdi. Bunun nedeni ofansif oyun mu, yoksa bir yerlerde yanlışlar var mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Garanti oyun! 25 Aralık 2016 | 804 Okunma Çıktık Açık Alınla 30 Ekim 2013 | 801 Okunma Yurtta barış dünya da barış! 23 Eylül 2013 | 400 Okunma Zihin algımız yönetilirken! 22 Eylül 2013 | 384 Okunma Olimpiyat derdi hepimizi gerdi 11 Eylül 2013 | 271 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum