PKK'ya büyük darbe geliyor!

Batman’da PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, dün zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etti. Alçak saldırıda 8 asker şehit...

Batman’da PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, dün zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etti. Alçak saldırıda 8 asker şehit oldu.

Şehit haberi tüm yurdu yasa boğarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek, "Onlar bizden 7 şehit alacak biz 700 öldüreceğiz!" açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı'nın bu mesajının ardından önemli gelişmeler yaşanmaya başladı. Terör örgütü PKK'ya yeni ve çok ağır darbe vurulması için düğmeye basıldı.

PKK'YA YENİ OPERASYON GELİYOR!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin özellikle son iki senedir, terörle mücadele anlamında konsept değiştirmesi ve konuşlanma anlamında yaz tertibini, kış aylarında da en sarp tepeler dahil olmak üzere doğu, güneydoğu ve Kuzey Irak ekseninde devam ettirmesi, terör örgütü PKK'ya vurulan en büyük darbelerden biri olmuştu.

Batman'da örgütün gerçekleştirdiği alçak saldırı da aslında ağır darbe alan örgütün panik içinde daha önceden yerleştirilmiş patlayıcılarla eylem yapmasının bir yansıması oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Trump'ın Suriye'den çekilmesine "müesses nizam" izin verecek mi? 20 Aralık 2018 | 258 Okunma Washington'dan enteresan jestler gelebilir 19 Aralık 2018 | 256 Okunma "Türkiye ABD'ye aba altından sopa gösterdi" 13 Aralık 2018 | 3.683 Okunma ABD ile S-400 krizinde ne olabilir? 05 Aralık 2018 | 149 Okunma Kaşıkçı muammasında 7 kritik madde 16 Ekim 2018 | 114 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar