Bir aile babasından liderlere tavsiyeler

HER seçim medya için tarihidir, kritiktir. Bugüne dek sıradan tanımlaması yapılan bir seçim görmedim.Aslında farklı açılardan hepsinin kendine göre önemi vardır ama herhalde bu seçim; bu...

HER seçim medya için tarihidir, kritiktir. Bugüne dek sıradan tanımlaması yapılan bir seçim görmedim.

Aslında farklı açılardan hepsinin kendine göre önemi vardır ama herhalde bu seçim; bu tanımlamayı sonuna dek hakedenlerden olacak. Hem Başkan hem de milletvekilleri seçilecek. Başbakan tarihe karışacak.

Yine de en baştan söyleyelim; sonucu ne olursa olsun artık inşallah bu genel seçimler bir daha tekrar tekrar etmez. Herkes yorgun. Ülke seçim yorgunu. Oysa bizim daha çok yapacak işimiz var bu ülke olarak.

Mikrodan makro ekonomiye kimse bir plan yapamaz hale geldi. Yerli yabancı herkes sürekli bir rekabet gerginlik ve seçim ortamından dolayı geleceğe dair bir öngörüde. bulunamıyor. Bürokrasi kilitlendi; onay bekleyen kritik hiç birşey sonuçlanmıyor. Yolda herkes birbirine ‘ya ne olacaksa olsun da önümüzü görsek’ diyor. Her seçim kamplaşmayı gereksiz yere daha da körüklüyor.

O nedenle tüm siyasileri artık bir sorumluluğa davet etme zamanı geldi.

Bu siyasi gerginlik herşeye yansıdı. Ülkede sürekli bir siyasi kavga ve tırmanan kamplaşma var. Seçim kıyamet günü hesaplaşması gibi görülüyor. Halk artık yoruldu. Kavgaları bırakıp bir an önce okyanuslar geçen bu ülkenin derelerde boğulmaması için toplumun her kesiminin el vermesi, huzurla birlikte yaşam hepimizin temennisi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Trump'ın Suriye'den çekilmesine "müesses nizam" izin verecek mi? 20 Aralık 2018 | 258 Okunma Washington'dan enteresan jestler gelebilir 19 Aralık 2018 | 256 Okunma "Türkiye ABD'ye aba altından sopa gösterdi" 13 Aralık 2018 | 3.683 Okunma ABD ile S-400 krizinde ne olabilir? 05 Aralık 2018 | 149 Okunma Kaşıkçı muammasında 7 kritik madde 16 Ekim 2018 | 114 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar