Terörle mücadeleden vazgeçildi

Yazılan, çizilen, konuşulanlara baktığımda bugünlerde gördüğüm en önemli tablolardan bir tanesi şu: Yine işi yalnızca askere ve diğer güvenlik birimlerine yıkmış gibi...

Yazılan, çizilen, konuşulanlara baktığımda bugünlerde gördüğüm en önemli tablolardan bir tanesi şu: Yine işi yalnızca askere ve diğer güvenlik birimlerine yıkmış gibi gözüküyoruz.

Yine işin ruhundan uzaklaşıp, terörle mücadeleden vazgeçip, teröristle mücadeleye odaklanmış durumdayız. Çünkü en kolay başarının elde edildiği yer teröristle mücadele. Bunu rakamlarla çok net olarak açıklayabiliyorsunuz ve emir verdiğinizde güvenlik güçleri gözü kara bir şekilde, vatan sevgileriyle işlerini çok daha rahat yapabiliyor. Kısa vadede çok daha başarılı sonuçlara ulaşabiliyorsunuz.

Ama unutmayın ki terörle mücadele olmadığı müddetçe teröristle mücadelenin de çok fazla bir anlamı kalmıyor. Bu, çok net bir şekilde ortada.

Evet 10 bin terörist etkisiz hale getirilmiş durumda. Ama teröristle mücadeleyi terörle mücadeleye çevirmediğinizde 10 bin teröristin etkisiz hale getirilmesinin hiçbir anlamı yok.

Verdiğimiz şehitler ve gazilerin bu çabaları inanın boşa gidecek.

***

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne baktığınızda ne Milli Eğitim, ne Sağlık ne İçişleri bakanlıklarının yapması gerekenlerin hala hayata geçirilmediğini görüyorsunuz. Bu hayata geçirilmeyen ve koordine edilmeyen konular, önümüzdeki günlerde her gün başımızı ağrıtan konular olarak gündeme gelecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Burası Amazon ormanları değil! 28 Haziran 2018 | 3.293 Okunma Burası Amazon ormanları değil! 27 Haziran 2018 | 16 Okunma Kıssadan hisse 25 Haziran 2018 | 4.203 Okunma Bul ve Getir 21 Haziran 2018 | 2.183 Okunma Savulun akıncılar geliyor 18 Haziran 2018 | 3.127 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar