Mahkeme terazisi

FETÖ ile mücadelenin nasıl zorlu bir süreç olduğunu 15 temmuz sonrasında yaşananlarla gün ve gün şahit olmaya devam ediyoruz . Cuma günü yaşananlar insanların ne kadar tetikte olduğunu hepimize bir kez daha...

FETÖ ile mücadelenin nasıl zorlu bir süreç olduğunu 15 temmuz sonrasında yaşananlarla gün ve gün şahit olmaya devam ediyoruz .

Cuma günü yaşananlar insanların ne kadar tetikte olduğunu hepimize bir kez daha gösterdi. Bu konuda halkımıza neden bu kadar duyarlısınız demeye kimse bence yeltenmesin. 15 Temmuz günü onların atik ve korkusuz hareketleri darbenin daha başlangıçta başarısızlığa mahkum etti. Demokrasi adına günlerce meydanlardan ayrılmadı aralarından şehitler verdi gaziler verdi. Sonunda hayatımız onlarında  çabaları neticesinde  normalleşti. Hayatı normalleştirdiler ama onlarda hala aramızda gezinen kriptoların olduğunun farkındalar. Bedel ödeyerek korudukları demokrasinin üzerinde bir çizik bile olmasına müsade etmek istemiyorlar .

***

Yıllarca herkesim demokrasiyi korumak halkın birinci vazifesidir diye söylemiyormuydu ? İşte onlarda demokrasinin ana şartlarından biri olan meclise ve seçtiklerine sahip çıkıyor ve gövdelerini siper ediyorlar. Bunu da taşkınlık yapmadan büyük vakur içinde yapıyorlar .  

Halkın büyük çoğunluğu örgütleri üzerimize salan sponsorların denemelerinden vazgeçmeyeceklerini düşünüyor .

Aslında bu yaptıkları için ilave söylenecek şeyler var ama o kadar güzel organize olup işlerini öyle güzel yapıyorlar ki; yalnızca susup onları izliyorum . Bu süreç için söyleyebileceğim tek şey uyanık olalım ama panik atak geçirmeyelim. Çünkü o insanı istem dışı hareket etmeye itebilir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Burası Amazon ormanları değil! 28 Haziran 2018 | 3.296 Okunma Burası Amazon ormanları değil! 27 Haziran 2018 | 19 Okunma Kıssadan hisse 25 Haziran 2018 | 4.205 Okunma Bul ve Getir 21 Haziran 2018 | 2.187 Okunma Savulun akıncılar geliyor 18 Haziran 2018 | 3.130 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar