Gazi ülkemizin gazi şehri

Başımız sağolsun... Ölenler için Allah’tan rahmet ve yakınları için sabır diliyorum. O sabrı bir de bunca saldırıya rağmen sağduyusunu kaybetmeyen halkımız için istiyorum. Gazi ülkem ve...

Başımız sağolsun... Ölenler için Allah’tan rahmet ve yakınları için sabır diliyorum. O sabrı bir de bunca saldırıya rağmen sağduyusunu kaybetmeyen halkımız için istiyorum.

Gazi ülkem ve bizler son bir yıldır nasıl bir badireden geçtik farkında mıyız? Başka ülkelerin yıllar boyunca yaşadığı olayları ve acıları bizler nerdeyse bir yılda yaşadık. Bu arada yaşamaya ve hayata tutunmaya devam ettik. Tutunduğumuz gibi birbirimizi sarmayı ve hatalarımızı söylemeyi de öğrendik. Başkalarının saldırıları ile dağılmamızı bekleyenlere inat daha fazla birbirimize sarıldık.

Bir öldük bin kişi olarak geri döndük. Bugün de milyonlar olarak dönmeye devam edeceğiz.

Çok güzel bir söz vardır. “Gönüllü olanlar var mı? diye sorulduğunda eğer sağındaki ve solundakine ‘çıkıyor mu’ diye bakmadan bir adım öne atabiliyorsanız siz yenilmezsiniz” derler. Bugün milyonların o soruyu bile beklemeden bir adım öne atılacağı gündür.

Gazi ülkemin Gaziantep’ine sarılacağı gündür.

***

Şimdi gelelim bu saldırıları yapan hainlere… Aylardan beri ben ve bir çok kişi büyük oyunu anlatmaya çalışıyoruz. Biz böyle söyleyince, ‘anlatmaya çalışıyorsunuz da bir şey değişiyor mu?’ diye soranlar da oluyor. O kadar çok şey değişiyor ki inanamazsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Burası Amazon ormanları değil! 28 Haziran 2018 | 3.296 Okunma Burası Amazon ormanları değil! 27 Haziran 2018 | 19 Okunma Kıssadan hisse 25 Haziran 2018 | 4.205 Okunma Bul ve Getir 21 Haziran 2018 | 2.187 Okunma Savulun akıncılar geliyor 18 Haziran 2018 | 3.130 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar