17 Nisan sabahını bekleyenler

Öncelikle ne sonuç çıkarsa çıksın ülkemiz için güzel günlere vesile olsun. 17 Nisan sabahına uyandığımızda referandum nedeniyle gözden kaçırdığımız sorunlar bir bir...

Öncelikle ne sonuç çıkarsa çıksın ülkemiz için güzel günlere vesile olsun.

17 Nisan sabahına uyandığımızda referandum nedeniyle gözden kaçırdığımız sorunlar bir bir önümüze gelmeye başlayacak.

AB ile gerilen ilişkiler, ne sonuç çıkarsa çıksın çözülmek zorunda kalınacaktır. Sürecin bu şekilde gerginliklerle sürdürülmesi mümkün görülmemektedir. Bu sorunları yalnızca AB giriş süreci olarak algılamamak gerekmektedir. İlişkilerin normalleşmesi ihracat, turizm ve proje destekleri için önem arz etmektedir.

***

Suriye ve Irak’ta PKK ve PYD ile mücadele kaldığı yerden devam edecektir. Bu mücadele sırasında Rusya ve ABD ile ilişkiler gerilebilir veya farklı söylemlerde bulunabilirler.

FETÖ ile mücadele hiç kesilmeden devam edecektir. Hatta bu mücadele sınır ötesine taşarak politik ve STK’lar nezdinde gerilimli bir sürece taşınacaktır. Referandum öncesinde başlatılan darbe tartışmalarını işbirlikçi gruplarla Türkiye’nin ve dünyanın gündeminden düşürülmeyecektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Burası Amazon ormanları değil! 28 Haziran 2018 | 3.296 Okunma Burası Amazon ormanları değil! 27 Haziran 2018 | 19 Okunma Kıssadan hisse 25 Haziran 2018 | 4.205 Okunma Bul ve Getir 21 Haziran 2018 | 2.187 Okunma Savulun akıncılar geliyor 18 Haziran 2018 | 3.130 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar