AB ile ilişkiler toparlanmalı

Fransa temaslarında Macron’la terörle mücadele İran ve Kudüs gibi konularda düşüncelerinin aynı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ile ilişkilerin süratle toparlanmasından yana olduklarını...

Fransa temaslarında Macron’la terörle mücadele İran ve Kudüs gibi konularda düşüncelerinin aynı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ile ilişkilerin süratle toparlanmasından yana olduklarını belirterek “Siyasette düşmanlığı kalıcı kılmak ülke halklarına hiçbir zaman kazandırmaz” dedi.


Erdoğan, “İran’dan sonra Türkiye’nin hedef olabileceği” yorumlarına ise “Ben Türkiye’yi asla zayıf olarak görmüyorum. Biz vurduk mu oturturuz” cevabını verdi. Cumhurbaşkanı belediyelere yönelik operasyonların da devam edeceğine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik Paris ziyaretinin ardından uçakta beraberindeki gazetecilere Fransa ve AB ekseninde değerlendiremelerde bulundu. Fransa Cumhurbaşkanı Macron’la ikili ilişkilerin yanı sıra Türkiye-AB ilişkilerinin ele alındığını belirterek yapılan anlaşmaları anlatan Erdoğan, “Bu anlaşmalardan biri, THY ile Airbus anlaşması. Geniş gövdeli uçaklarda, tercihinin bir kısmını, Airbus’tan yana kullandı Türk Hava Yolları. Bunlardan alınacak ve 2019’dan itibaren de teslimi başlayacak” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yalan haberleri yargıya taşıdık: Milliyet toplumun hafızasıdır 20 Haziran 2023 | 233 Okunma Biz ‘Hayır’ diyoruz, ya siz? 25 Kasım 2022 | 202 Okunma Şimdi sıra bizde, sizde, hepimizde! 03 Temmuz 2022 | 223 Okunma 72 yıllık Milliyet'in güncesi 03 Mayıs 2022 | 180 Okunma Getir, getir! New York’ta da Getir... 10 Aralık 2021 | 233 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar