Zorla güzellik olmuyor tadında bıraksak!

Ülkede ekonomik verilerin giderek kötüleştiği, yoksulluğun dayanılmaz boyutlara geldiği gerçeği artık gün gibi ortada…Gelinen bu acınası durum, halkın feryadı ve saygın ekonomistlerin yapmayın...

Ülkede ekonomik verilerin giderek kötüleştiği, yoksulluğun dayanılmaz boyutlara geldiği gerçeği artık gün gibi ortada…

Gelinen bu acınası durum, halkın feryadı ve saygın ekonomistlerin yapmayın yanlış yapıyorsunuz iddialarına rağmen hiç aldırış edilmeden devam ediliyorsa daha da zor günler bizi bekliyor demektir.

Ancak bu eleştiriler yapılırken her defasında sayın Erdoğan “Ülke ekonomisi benden sorulur, benden “ diyor.

Ama gelin görün ki, uzmanlar uygulanan bu ekonomik yöntemin Dünya’da örneği olmadığı, yanlış olduğu, böyle devam edilirse içinden çıkılmaz durumlara düşeceğimizi her defasında dile getiriyor.

“Ekonomi benden sorulur” diyen Sayın Erdoğan’a, uygulanan yöntem doğru ise yurttaşın içinde bulunduğu yokluk, yoksulluk ve Cumhuriyet tarihinin en yüksek enflasyonunun nedenini nasıl açıklıyorsunuz?.

Sorumlu siz, ekonomi çok iyiyse, vatandaş soruyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 216 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 164 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 79 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 73 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar