Yetkiyi alma zamanı

AKP’nin Sayın Genel Başkanı gerek grup gerek bakanlar kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamalarda hem ekonominin  iyi olduğuna dair pembe tablolar  çiziyor hem de ekonomik kurtuluş savaşından...

AKP’nin Sayın Genel Başkanı gerek grup gerek bakanlar kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamalarda hem ekonominin  iyi olduğuna dair pembe tablolar  çiziyor hem de ekonomik kurtuluş savaşından söz ediyor. Şayet ekonomi pembe tablo çizilecek kadar iyi ise neyin savaşı veriliyor? Bunu bir bilen aydınlatsa da öğrensek. Ne olur, bari vatandaşın çektiği bu yoksulluğa biraz saygı duyun. Allah’ım ne günlere kaldık!!

Güzel ülkem bugünlere gelene kadar değişik dönemlerde siyasi ve ekonomik sıkıntılar atlatmadı değil. Ancak günümüzde yaşananların, geçmişle benzerliği olduğu söylenebilir mi?

Merak ediyorum eğer ortalık bu denli toz pembe ise ve Sayın Erdoğan da bunu dile getiriyorsa danışmanları, ona gerçekleri hiç yansıtmıyorlar mı?

Sayın Karamollaoğlu bile Sayın Erdoğan’la görüşmesinde “ülkenin içinde bulunduğu her türlü sıkıntıyı anlatmama rağmen Sayın Erdoğan, bunların söylentiden ibaret olduğunu ifade etti ” diyorsa ya gerçekler devlet büyüğümüze anlatılmıyor ya da anlatılanlar kabul görmüyor.

Sayın Erdoğan bunları söyleyince, partililer de yaylım ateşine başlayıp bakın neler söylüyorlar.

AKP MKYK üyesi Metin Külünk; “Cumhurbaşkanımız “faiz insin”...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar