Yenilgi yok, koşa koşa sandığa

Pazar günü yeniden sandığa gideceğiz.Sözde eşit koşullarda Demokratik bir seçime gidiyoruz. Sayın Erdoğan tüm ülke imkanları yanında, kontrolünde bulunan %95 görsel ve yazılı medyayı da...

Pazar günü yeniden sandığa gideceğiz.

Sözde eşit koşullarda Demokratik bir seçime gidiyoruz. Sayın Erdoğan tüm ülke imkanları yanında, kontrolünde bulunan %95 görsel ve yazılı medyayı da arkasına aldı. Yetmedi, siyaset artık sosyal alanları bile aşıp, kutsal mekanlarımız Cami’ler de yapılmaya başlandı. Siyasette alışılmayan aslı olmayan görseller de meydan ekranlarına taşındı. Siyaset dili çok çirkinleşti. İktidar kanadında bunlar yaşanıyordu.

Diğer yanda millet ittifakı adayı Sayın Kılıçdaroğlu, serin kanlı, birleştirici, her defasında kardeşliği ve sevgiyi önceleyen konuşmalar yapıyordu. Tek adama karşı demokrasi diyordu. Konuşma yaptığı meydanlarda, sadece CHP’liler değil toplumun tüm renkleri bir arada idi.

Seçimde halk tek adama evet demedi !!

Sadece demokrasi ve bunu güçlendirilmiş parlamenter sistemle taçlandırmayı söyleyen adaya da ilk turda evet demedi.

Bu millet ittifakı için kesinlikle bir yenilgi değildi. Maçın ilk yarısı berabere bitti. İkinci yarı 28 Mayıs’ta oynanacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 216 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 165 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 80 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 74 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar