Yarın çok geç olmadan…

Bugün Türkiye’nin enflasyon canavarı; pahalılık, yoksulluk sorunları olduğu gerçeği ortada. Her akşam ekranlarda uzmanlar bu durumları tüm detayları ile dile getiriyor ve çıkış önerilerinde...

Bugün Türkiye’nin enflasyon canavarı; pahalılık, yoksulluk sorunları olduğu gerçeği ortada. Her akşam ekranlarda uzmanlar bu durumları tüm detayları ile dile getiriyor ve çıkış önerilerinde bulunuyorlar. Ancak ortak kanıları, durumun her geçen gün daha da zora gireceğidir.

Ülkeler, belirli dönemlerde bu tür ekonomik zorluklarla karşı karşıya kalabiliyor, sıkıntılı dönemler de yaşıyorlar. Yeni kadrolar yönetimlere geliyor, belli bir süre sonra koşulları düzeltip ülkeyi düzlüğe çıkarıyorlar. Türkiye’de bu zorluklar altında 2021 den başlayarak ciddi sıkıntılar çekiyor. Bu sıkıntılara sebep, uygulanan yanlış ekonomik yöntemlerdir. Sıkıntıların, uzun süre devam edeceği de uzmanlarca dillendiriliyor.

Ülke, geçmişten bu güne  değişik zamanlarda ekonomik sıkıntılar çekti. Ancak üç yıldır giderek ağırlaşan ve daha ne kadar süreceği belli olmayan ekonomik bir sarmalın içinde. Bu sıkıntılar bir şekilde düzelir ve halk gün ışığına çıkabilir.

Şu anda Türkiye, öyle bir sıkıntı ile karşı karşıya ki, eğer ülkeyi yönetenler, tüm muhalefetle birlikte ,biran önce buna bir çözüm bulamazlarsa, o zaman çözümü bulunamayacak bir durumla karşı karşıya kalacağız.
SORUN...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar