Verin yetkiyi bu kardeşinize

Artık sadece mevsim değil, yönetenler için de kış kendisini göstermeye başlıyor. Şu an da halkımızın en büyük korkusu yaşanan zorlu ekonomik koşulların kışla beraber daha da artacağı!!!...

Artık sadece mevsim değil, yönetenler için de kış kendisini göstermeye başlıyor. Şu an da halkımızın en büyük korkusu yaşanan zorlu ekonomik koşulların kışla beraber daha da artacağı!!! Artan gıda fiyatlarının yanında, bir de devamlı zamlanan doğalgaz ve elektrik fiyatları ile nasıl bu kışı geçireceğiz endişesi hakim.

Peki yönetenler ne yapıyor? Özellikle gıda fiyat artışlarının sorumlularını arıyorlar. Suçlu? Beş büyük marketler zinciri! Anında denetim diyorlar. Denetleniyor, sonuç???

Ve bu arada Sayın Erdoğan market arabası ile görüntü veriyor, alışveriş yapıyor ve fiyatların uygun olduğunu söylüyor. Gönül isterdi ki sayın büyüğümüz market alışverişi yaparken, güvenlik nedeniyle market boşaltılıp yalnız değil de halka karışarak koşulları öğrenseydi.

Hiç boşuna sorumlu aramayın. Bu gıda fiyatlarının artmasının sorumlusu “iktidardır”. Fiyat artışları iyi yönetilemenin sonucudur. Kuşkusuz pandemi nedeniyle tüm dünyada sadece üretimde değil, tüm ürünlerde de fiyat artışları yaşandı. Ama onlar bu süreçte vatandaşlarını mağdur etmediler. Bizde ise durum çok kavurucu oldu.

Geçmişte tarımda kendine yeten on ülkeden biri olan Türkiye, artık ne yazık ki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar