Tadında bırakmalı

Saadet Partisi İstişare Kurul Başkanı Sayın Oğuzhan Asiltürk, son dönemlerde Rahmetli Erbakan’dan sonra yerine gelen Saadet Partisi yöneticilerinin sadece iktidarı tenkit etmekle yetinip partiyi destekleyen gençlerin...

Saadet Partisi İstişare Kurul Başkanı Sayın Oğuzhan Asiltürk, son dönemlerde Rahmetli Erbakan’dan sonra yerine gelen Saadet Partisi yöneticilerinin sadece iktidarı tenkit etmekle yetinip partiyi destekleyen gençlerin inançlarını savunmadıkları için partiye oy kaybettirdiklerini savunarak kongre çağrısı yaptı! Şimdi diyeceksiniz ki bunun neresi garip?

Sayın Asiltürk’ü ne görmüşlüğüm vardır ne de konuşmuşluğum. Sadece Malatyalı yani hemşerim olduğu için ismen bilirim. Genç yaşlarında Rahmetli Erbakan’ın yanında siyasete başlamış ve şu anda da gördüğünüz gibi halen bilfiil siyasetin içinde. Sanırım üç dönem Malatya Milletvekilliği yaptı. Denilir ki milletvekilliği döneminde de Malatya’ya pek uğramazmış. Denileni söylüyorum.

Sayın Asiltürk’ün bu çıkışı eğer AKP’nin giderek güç kaybettiğini gören Sayın Erdoğan’ın kendisini ziyaretinden sonra olmasaydı belki parti için iyi niyetli bulunabilirdi. Zaten bu görüşmeden sonra Saadet Partisi içinde de bir huzursuzluk başladı. Çünkü amaç, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanan, donanımlı ve her kesim tarafından sevilen Sayın Karamollaoğlu’nu genel başkanlıktan uzaklaştırmaktı.

İşin garibi Sayın Temel Karamollaoğlu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar