Sandığa gitmeden çözülmez!

Sayın Erdoğan ve AKP’nin Kıymetli Kalemşörleri;Ülke sanki günlük güneşlik, her şey yolundaymış, yokluk, yoksulluk yokmuş, insanlar intihar etmiyor, yatağa aç girmiyormuş gibi “Yüreğin varsa...

Sayın Erdoğan ve AKP’nin Kıymetli Kalemşörleri;

Ülke sanki günlük güneşlik, her şey yolundaymış, yokluk, yoksulluk yokmuş, insanlar intihar etmiyor, yatağa aç
girmiyormuş gibi “Yüreğin varsa bay Kemal, adaylığını açıkla” diye yollara döküldünüz.

AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan durup durup “ Çık karşıma Kılıçdaroğlu. Yürekli ol, adaylığını açıkla” diye esip gürlüyor. Önce siz seçim tarihini açıklayın da, Millet ittifakı adayını açıklar.

Ayrıca, neden millet ittifakı adayı sizi bu denli ilgilendiriyor?

Kardeşim, siz muhalefetin adayını bırakın da ülkedeki ekonomik yangını söndürün. Son 30 yılın en yüksek enflasyonu ortada. Halk perişan, vatandaş market konteynerleri karıştırıp açık pazar artıklarını toplarken siz bay Kemal adaylığını açıkla diyorsunuz.

TÜİK bürokratları şaşkın! Bir türlü, gerçek enflasyonu açıklama cesaretini gösteremiyorlar. Sizin istediğiniz enflasyon rakamları açıklanmıyor diye ya bürokratlar görevden alınıyor, ya da onlar istifa ediyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar