Laiklik olmadan demokrasi olmaz!

AKP iktidarı ve artık iyice tadı kaçan tek adam rejimini değiştirip, parlamenter sistemi yeniden kurmak için bir ittifak kuruldu. “MİLLET İTTİFAKI”.Muhalefetteki Altı Parti; CHP, İYİ Parti, Saadet, Gelecek, Deva ve...

AKP iktidarı ve artık iyice tadı kaçan tek adam rejimini değiştirip, parlamenter sistemi yeniden kurmak için bir ittifak kuruldu. “MİLLET İTTİFAKI”.

Muhalefetteki Altı Parti; CHP, İYİ Parti, Saadet, Gelecek, Deva ve DP  bir araya gelerek, ülkenin her açıdan zor günler geçirdiği bir dönemde böyle bir ittifakın oluşması halkın moral-motivasyonu açısından da son derece önemli idi. Başta Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Akşener olmak üzere, tüm katılan başkanların büyük katkıları oldu ve olmaya da devam ediyor. Her partinin belirlediği uzman kadroların aylarca çalışıp hazırladıkları raporlar, yapılan bir toplantı ile genel başkanlar tarafından imzalanarak kamuoyuna sunuldu. Gelecek günlerde, Sayın Babacan’ın ev sahipliğinde tekrar genel başkanlar bir araya gelecekler.

Her şey iyi giderken, Sayın Babacan’ın tümüyle hain bir örgütün kurguladığı, uydurulmuş Ergenekon ve Balyoz davalarının sonuçları için “Hepsinin de suçsuz denilmesine karşıyız” demesi toplumda yadırgandı. Balyoz ve Ergenekon’un kurgu olduğu ve Türk Ordusu’nun vatansever ve çok değerli komutanlarına mahkumiyet kararları veren, o FETÖ’cü hainlerin hepsi ya mahkum ya da kaçak değiller mi?

Bu hoş olmayan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar