Kripto para?

Ülkenin içinde bulunduğu  bu denli sıkıntılar yetmezmiş gibi, son dönemlerde bir de  KRİPTO para belasına bulaştık gibi görünüyor.Tüm dünya da Kripto para yoğun biçimde alınıp...

Ülkenin içinde bulunduğu  bu denli sıkıntılar yetmezmiş gibi, son dönemlerde bir de  KRİPTO para belasına bulaştık gibi görünüyor.

Tüm dünya da Kripto para yoğun biçimde alınıp satılıyor. Derken bu para biriminin  ülkemizde de alınıp satıldığını biliyoruz. Ancak henüz ülkemizde neyin nesi olduğu belli olmayan Kripto para nedeniyle, bazı üç kağıtçıların çok sayıda yurttaşı dolandırıp milyonlarca lira çarparak ortadan kayboldukları medya da çarşaf çarşaf yer alıyor.
Ülke de henüz bu konularda yasallaşmış bir uygulamanın olduğunu da sanmıyorum. Bu nedenle bu Kripto para  olayına gireceklerin çok dikkatli olmaları ve güvenilir ve donanımlı firmalarla ilişki içinde olmaları gerekiyor.

Kripto para ile ilgili sosyal medyadan alıntı bir öykü!

Bir köy yakınında çok sayıda maymun yaşıyormuş. Bir gün köye bu maymunları satın almak için bir tüccar gelir.

Tüccar maymunun tanesini 100 USD’a satın alacağını ilan eder.

Köylüler adamın deli olduğunu düşünür.
Akıllı birinin başıboş maymunların tanesine 100 USD ödemeyeceğini...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar