KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu seçimler Türkiye’nin geleceği açısından da son derece önemli. Muhalefetin ola ki bu sefer de başarısız olması halinde, ülke tek partiye teslim olacaktır. Bu...

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu seçimler Türkiye’nin geleceği açısından da son derece önemli. Muhalefetin ola ki bu sefer de başarısız olması halinde, ülke tek partiye teslim olacaktır. Bu nedenle ana muhalefet olarak CHP’nin çok başarılı olması zorunlu hale gelmiştir.

Değerli okurlar; 24 Haziran seçim sonuçları, CHP seçmenini de büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Hatta küstürdü. Önümüzdeki yerel seçimlerde, seçmenin sandığa gitmeme ihtimali de vardır. Bu ihtimal yerel seçimlere kadar mutlaka yok edilmelidir.

CHP’de neler oluyor anlamak mümkün değil. 24 Haziran başarısızlığı bir türlü tartışılmıyor. Kurultay deniyor ama genel merkez bir şekilde kurultayın toplanmasına çeşitli oyunlarla engel oluyor. Halbuki tüm başarısızlık nedenleri ve yeni stratejiler orada konuşulup, belirlenebilirdi. Hakikaten anlamakta zorlanıyorum. Kamuoyunun kafası bu kadar karışmışken, Sayın Genel Başkan bu başarısızlığı bir cümle ile geçiştiriyor. Dahası CHP(MYK) toplantısında, yerel seçim için ‘’STRATEJİ BELGESİ’’ konuşulduğu kamuoyuna yansıyor. Toplantı sonrası CHP grup başkan vekili açıklama yapıyor. “Bir an önce hazırlıkları tamamlayıp yerel seçimler için çalışmalara başlamak istiyoruz.” Devam ediyor; CHP, millete yüzünü dönüp, kendini doğru ifade etmeye çalışacakmış!!! VAH,VAH, VAH!!! Şimdi CHP seçmeni sormaz mı, kardeşim dokuz seçimdir sırtınız dönük müydü? Dönükse de niye dönüktü? Anlamak için bu kadar seçim mi kaybedilmeliydi? Ya da ancak böyle mi anlayabiliyorsunuz? Neyse, grup başkan vekili açıklamasının sonunu şöyle bağlıyor; “Doğru karar vermek için ‘’ÇIRPINIYORUZ’’” İYİ ÇIRPINMALAR!!!!!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar