İnönü camileri ahır yaptı, öyle mi?

Erken seçimin ayak sesleri duyulmaya başladı… AKP ve minik ortağı istediği kadar zamanında olacak deseler de erken seçim kaçınılmaz!! Ekonomik yangın ortada. Pansuman tedbirleriyle bu yangını...

Erken seçimin ayak sesleri duyulmaya başladı… AKP ve minik ortağı istediği kadar zamanında olacak deseler de erken seçim kaçınılmaz!! Ekonomik yangın ortada. Pansuman tedbirleriyle bu yangını söndüremezsiniz.

AKP, 19 yıldır her seçim yaklaştığında yaptığı gibi halkın yumuşak karnı, din istismarını kullanmaya başlayacaklar. Bu bitmez tükenmez yalan saldırıların başında da ilk gündeme getirdikleri ana muhalefet partisi CHP olacak. Peki ne yapmış CHP? Camileri, ahır yapmış. Peki o dönemde CHP’nin başında kim varmış İNÖNÜ! Bu yalan artık bir AKP klasiği haline gelmiştir.

İşte gerçek tarih, tümüyle alıntı bu öyküde

“Evet… İNÖNÜ CAMİLERİ KAPATTI…
Evet; İNÖNÜ CAMİLERİN ÖNÜNE JANDARMA DİKTİ…
Evet; İNÖNÜ HALKIN CAMİLERE GİRİŞİNİ YASAKLADI…
Evet; NİĞDE ve ULUKIŞLA’da oldu bunlar…
Ama neden yaptı? Niçin oldu? Sebep neydi?
Bu işin arkasındaki gizem neydi? sorularını kimse sormadı.
Meydanı boş bulan Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları 70 yıldır bu propagandayı yaptı. Maalesef gerçeği bilemeyen ve doğru bilgiye ulaşma imkanı olmayan halkımızın büyük bir bölümü bu yalanlara inandı.
Yalanın siyasi rant sağladığını gören iktidar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 218 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 81 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 74 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 53 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar