İkinci 100 yıla

Millet İttifakı “Ortak İttifak Metni”ni açıkladı. Büyük emekler verilerek hazırlanan bu metin Cumhuriyet’in 100’üncü yılına ışık tutacak nitelikte. Bu metni hazırlayan tüm...

Millet İttifakı “Ortak İttifak Metni”ni açıkladı. Büyük emekler verilerek hazırlanan bu metin Cumhuriyet’in 100’üncü yılına ışık tutacak nitelikte. Bu metni hazırlayan tüm Altılı Masa kadrosunu kutluyorum.

Bu metnin en önemli özelliği 21 yıllık iktidarın ülkeye verdiği zararların, yapılacak reformlarla nasıl onarılacağını ortaya koymasıdır.

Ancak çok arı bir dille kalem alınıp anlaşılır bir şekilde anlatılmasına karşın iktidar kesimi tarafından pek anlaşılmamış gibi geldi bana.

Zaten bunu da doğal karşılamak lazım. Zira açıklanan metin tek kişinin aklından çıkan değil, aylarca büyük bir emekle oluşturulan ortak aklın ürünüdür. Bu metin, ülkenin konularında uzman kadrolarının bir araya gelerek hazırlamasıyla oluşmuştur.

Metnin yayınlanmasından sonra Sayın Erdoğan, ”Bizim  adaylığımız bir yıldır belli. Anayasa seçim kanunu ortada. Neden böyle düşünmüyorsunuz, neden bizimle yarışacak aday belirlemek için toplantı üstüne toplantı yapıyorsunuz? Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Hayatın her alanında tüm gücümüzle desteklediğimiz kadınlarımızla, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizle doyumsuz sohbetler yaptık” diyor.

Bu açıklamadan ne...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 216 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 164 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 78 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 71 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar