İçimiz yandı...

Gündemimizin orta yerine oturan 6 yaşındaki kız çocuğunun yaşadıkları, tarikat ve cemaatler tarafından yozlaştırılmış kavramlar dayatmasıdır.Bizim anladığımız İslam...

Gündemimizin orta yerine oturan 6 yaşındaki kız çocuğunun yaşadıkları, tarikat ve cemaatler tarafından yozlaştırılmış kavramlar dayatmasıdır.

Bizim anladığımız İslam anlayışı bu değildir.

Diyanet İşleri Başkanı, Türkiye’nin laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olduğunu unutmamalıdır. Nitekim bu konular yasalarla belirlenmiştir.

Yüce İslam’ı çürütmeyin, kıymayın. Dinimizi tarikat ve cemaatlerin hastalıklı anlayışından kurtaracak ilke “LAİKLİK”tir.

Ulu Önder Atatürk, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i Türkçeye tercüme ettirerek, yurttaşların dinlerini kendi dilinde okuyup anlamasını ve bir takım hastalıklı yapılanmaların da önünü kesmek istemiştir.

Tüm bu yürek yakan konular tartışılırken, 2003-2010 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı görevini yürütmüş olan Sayın Prof. Dr. Ali Bardakoğlu bakın neler demiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar