Her zaman olduğu gibi yine emperyalist oyunlar

Yaz aylarında Malatya çok sıcak olur. Sıcaktan bunalan Malatyalılar hafta sonlarında Beylerderesi denen mesire yerine giderler. Büyük bir akarsu çevresi geniş ormanlıktır. Burada “et mangal” yapılır.Girişte...

Yaz aylarında Malatya çok sıcak olur. Sıcaktan bunalan Malatyalılar hafta sonlarında Beylerderesi denen mesire yerine giderler. Büyük bir akarsu çevresi geniş ormanlıktır. Burada “et mangal” yapılır.

Girişte büyük bir tabelada restoranın ismi vardır. “SEN SANA BİŞİR SEN SANA YE”

Uludağ’a gittiğinizde et mangal yapılan yerlerin adı “Kendin pişir kendin ye”dir.

Ancak Doğu Anadolu’da kendin kelimesi pek kullanılmaz, onun yerine “Sen sana” ve pişir yerine de “bişir” denir.

İşte şu anda Ortadoğu’da yaşanan durum aynen bu. ABD’de yazılan senaryo aynen Ortadoğu’da oynanıyor, bir tür kendileri pişirip kendileri oynuyorlar. Bu olaylar başlayınca çoğu uzmanın aklına gelen ABD’deki kulelere yapılan terör saldırısı oldu. O bahane ile Afganistan’ı bugünkü haline getirdiler.

Yıllar önce, medyaya düşen bilgiler ve ortaya konulan haritalarda Ortadoğu’da bugünlerde yaşanacaklar bir bir yazıldı, çizildi ve şu anda uygulanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar