Her şey tamam bir yeşilimiz eksikti!

Seçimlere çok az bir süre kaldı. Meydanlarda ve ekranlarda Cumhurbaşkanı adayları söylemlerine devam ediyor… Ancak bağımsız adaylar televizyon ekranlarında çok görülemiyor. Nedenini siz değerli okuyucular...

Seçimlere çok az bir süre kaldı. Meydanlarda ve ekranlarda Cumhurbaşkanı adayları söylemlerine devam ediyor… Ancak bağımsız adaylar televizyon ekranlarında çok görülemiyor. Nedenini siz değerli okuyucular biliyorsunuz. Ama rahat olun, Sayın Cumhurbaşkanı daha çok özgürlük, daha çok adalet diyor ya, işte 24 Haziran’da kendisi başkan olursa tüm ekranları da muhalefete açacakmış. Yani ülkem güllük gülistanlık olacak.

Sayın Cumhurbaşkanı, seçim konuşmalarında özellikle güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diye mesajlar veriyor. Ama gelin görün ki, hele de referandumdan sonraki dönemde normalini bile göremedik… Sadece Meclis güçsüz bırakılmakla kalmadı, özellikle OHAL ve KHK’larla da artık her karar tek adamla alınır hale geldi. Özetlersek güdümlü bir Meclis, etkisiz bir hükümet ve tüm gücü elinde toplayan tek adam!

Değerli Okurlar, 16 yıl boyunca bu iktidar tarafından yapılan yanlışlıkların ülkeme nelere mal olduğunu, bu gün geldiğimiz noktada acı ile yaşıyoruz. Yaptığı yanlışlardan hiç söz etmeyen, son derece önemli hayati olaylarda da “yanıldık, halkımız bizi affetsin” söylemleri ile geçiştiren bir iktidarın olduğu ülkede, hukuk ve özgürlüğün olduğunu söyleyebilecek bir babayiğit var mıdır? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar