HALKIN MANİFESTOSU: TAMAM

Sayın Cumhurbaşkanı, tüm adaylar siyasi arenada propaganda için “EŞİTLİK” istiyorsa, bu ülkedeki demokratik rejimde sorun var demektir. Eşitlikten kasıtları, muhalefetin söylemlerinin birkaç kanal...

Sayın Cumhurbaşkanı, tüm adaylar siyasi arenada propaganda için “EŞİTLİK” istiyorsa, bu ülkedeki demokratik rejimde sorun var demektir. Eşitlikten kasıtları, muhalefetin söylemlerinin birkaç kanal dışında hiçbir kanalda verilmemesi hatta buna devletin televizyonu TRT’nin de dahil olması ama bunun aksine AKP’nin İstanbul’da ki il kongresi yapılırken, günler önceden büyük hazırlıklar yapılıp kongreden bir gün önce megakentte ana arterlerin bile kapatılması ve tüm kanallarda il kongresi için yayınların kesilerek canlı verilmesi olabilir mi?

Gelelim AKP’nin il kongresine… Sayın Cumhurbaşkanı’nın manifesto diye açıkladığı maddelerin bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

“Enerjide dışa bağımlılık azalacak.”  Nasıl azalacak? Adalardaki işgale hiç sesimizi çıkarmamışken kara sularımızdaki Yunanlıların çıkardığı doğalgaza mı el koyup enerji eksiğimizi mi çözeceğiz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar