Halkı daha fazla yormayın

Artık iyice anlaşıldı ki, Sayın Erdoğan altılı masanın bu birlikteliğinden çok rahatsız. Masada nasıl çatlak yaratırımın arayışı içinde. Hatta masa bu birlikteliğini koruduğu...

Artık iyice anlaşıldı ki, Sayın Erdoğan altılı masanın bu birlikteliğinden çok rahatsız. Masada nasıl çatlak yaratırımın arayışı içinde. Hatta masa bu birlikteliğini koruduğu sürece, seçimi kazanamayacağının da bilincinde… Ancak Sayın Erdoğan’ın bu girişimlerine karşı, altılı masa daha da kenetleniyor.

Bu seçimin mutlak kazanılması için gelecek günlerde torbadan ne sürprizler çıkacak birlikte göreceğiz.

Sayın Erdoğan, Endonezya’dan sürpriz bir açıklama yaptı.” Altılı masanın hepsini söylememe gerek yok ama İYİ Parti’nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi düşündürücü. Temenni ederiz ki bunlar bu masayı terk etmek, milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir”.

Sayın Akşener, Erdoğan’ın “masayı terket” çıkışına anında İzmir’den cevap verdi. ”Her zaman olduğu gibi bizi dürtmeye çalışmış. Masaya oturup açılım yapan kendileri. Milletimizin geleceğinin ortaya sürüldüğü bir kumar masasında olmadık, olmayacağız da”.

Sayın Erdoğan bu çıkışı yaparken kendisi de iyi biliyor ki bu söylemi İP’de kesinlikle karşılık bulmaz.

Sayın Erdoğan, bu söyleminin kabul görmeyeceğini bilmesine rağmen, bu çıkışı ile bir tür altılı masayı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar