Güven yitirdiniz zorlamayın…

Halkın büyük umutlar bağladığı Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedildi. Bu sonuç CHP içinde de haklı olarak hareketlenmelere neden oldu. Gerek parti içinden, gerek kamuoyunda, Sayın...

Halkın büyük umutlar bağladığı Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedildi. Bu sonuç CHP içinde de haklı olarak hareketlenmelere neden oldu. Gerek parti içinden, gerek kamuoyunda, Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu başarısızlık sonucu istifa eder  beklentisi yoğun biçimde konuşulmaya başlandı.

Sayın genel başkan, bırakın istifayı seçim sonucunda alınan yüzde 48’lik oyun büyük başarı olduğunu dile getiriyor ve geleceğe dönük hedefler koyuyor. Bu konuşmaları gösteriyor ki niyet, genel başkanlığa devam.

Başarı, seçim kazanmakla olur. Bir şeyi unutmuştu Sayın Kılıçdaroğlu, alınan bu yüzde 48’lik  oy, Sayın Erdoğan’ın gitmesini isteyen  tüm Demokratik kesimlerin verdiği oyların toplamı idi. Ölçü mü,14 Mayıs’ta yapılan milletvekili seçimlerinde, genel başkanı olduğu CHP’nin aldığı oy oranı, başarılı mı, değil mi bu durumu açık ve net ortaya koyuyordu.

Parti içinde, yetti artık “Değişim” sesleri yükselmeye başladı. Çünkü
100 yıllık parti bu durumu hak etmiyordu. Seçmen, bu başarısızlık sonucu, geleceğe dönük tüm hayallerini yitirmişti. Ülke, daha neler neler yaşamalıydı ki CHP iktidar olsun..

Değişim diyerek bir araya gelen bir gurup, ortak akılla  gelecek yerel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar