Din ağırlıklı eğitimle bir yere varamayız

Sayın Erdoğan, 14 Mayıs yaklaşırken yeniden seçileceği umudunu yitirmişti. Seçim ikinci tura kalınca yeniden umutlandı, her şey mübah diyerek inanılmaz etik olmayan yakıştırmalarla seçimi kazandı....

Sayın Erdoğan, 14 Mayıs yaklaşırken yeniden seçileceği umudunu yitirmişti. Seçim ikinci tura kalınca yeniden umutlandı, her şey mübah diyerek inanılmaz etik olmayan yakıştırmalarla seçimi kazandı. Seçim gecesi, balkon konuşması yaparken seçmenlerine teşekkür ediyor ve “yerel seçim startı“ veriyordu.

Yerel seçimler de önemli olan İstanbul’du. İSTANBUL’u kaybeden, Türkiye’yi kaybeder diyen Erdoğan için bu yenilgi çok ağırdı.

Öyle anlaşılıyor ki Sayın Erdoğan, yerel seçimlerde İstanbul’u yeniden kazanabilmek için tüm enstrümanları kullanacak. Bu enstrümanların ilki de, kendi partisinden ayrılıp, millet ittifakında CHP listelerinden vekil seçilenlere kanca atmak olacaktır.

Özellikle, ülkedeki ekonomik dibe vuruşun, halkı nasıl perişan ettiği konusunun muhalefet tarafından dile  getirilmemesi için devamlı yapay gündemler yaratılacaktır. Bu konularda Sayın Erdoğan’ın siyaset ustası olduğu ve bu konuda onun eline kimsenin su dökemeyeceği unutulmamalıdır.

Yerel seçimdeki en önemli enstrüman Yeni anayasa olacak. Yeni Anayasa ortaya atılınca ortalık karışacak. İlk dört madde denilecek, peşinden Laiklik ve eğitime gelecek.

22 yıllık iktidar sürecinde...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar