Demokrasi için sandığa

Değerli Okurlar, günlerdir Sayın İmamoğlu ve Sayın Yıldırım arasındaki oturumu sadece İstanbul seçmeni değil, tüm Türk halkı büyük bir merak ve heyecanla bekliyordu.

Sonunda gerçekleşti…

Oturum saat tam 21:00’de başlayacaktı. Sayın İmamoğlu 15 dakika önce yayının yapılacağı yere geldi. Sayın Yıldırım ise 5 dakika kala geldiği gibi kapıdaki tüm medya mensuplarının ellerini sıkıp, önce yanlış kapıdan sonra doğru kapıdan girerek oturumun gecikmesine sebebiyet verdi. Bu gecikmenin Sayın Yıldırım açısından hiçbir açıklaması olamaz. Zira Sayın Yıldırım onlarca eskort eşliğinde geldiği için trafiğe takılması da mümkün değildi. Bu davranış “KİBİR ”için tipik bir örnek değil mi? Beklemeye mecbursunuz demeye getirdi.

Oturuma şöyle kısaca dönecek olursak, Sayın İsmail Küçükkaya oturumu oldukça tarafsız yürüttü. Kutlamak gerek. 17 yıl aradan sonra ilk kez yapılan siyasi bir açık oturum. Şeytanın avukatlığını yapmayayım ama Sayın Küçükkaya’nın hayırlısıyla kavgasız, gürültüsüz  bitse de ben de rahatlasam gibi bir görüntüsü vardı. Bana göre bu toplantının tek kazanımı, adayların demokrasi adına karşı karşıya gelerek tartışmaları oldu. Bu gelecek için de güzel bir örnek olmuştur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar