Bu acılı günlerde saygılı olsak…

Yazıma başlarken öncelikle depremin ilk anından bugünlere kadar acılara ortak olan, yurdun her tarafından büyük destek veren TSK ve tüm STK’lara minnettar olduğumu belirtmek isterim.Sayın Kılıçdaroğlu da...

Yazıma başlarken öncelikle depremin ilk anından bugünlere kadar acılara ortak olan, yurdun her tarafından büyük destek veren TSK ve tüm STK’lara minnettar olduğumu belirtmek isterim.

Sayın Kılıçdaroğlu da yıkıcı depremin hemen ardından, tüm CHP Büyükşehir Belediye Başkanları ile birlikte, deprem bölgesine gitti. Hem vatandaşlarla görüşüp acılarına ortak oldular hem de kısa sürede nasıl destek verebileceklerini yerinde görüp ve gereğini yaptılar.

Sayın İmamoğlu, Kahramanmaraş’ta deprem alanlarını dolaşıp yurttaşlardan bilgi alırken, o sırada yanlarına gelen bir hanımefendi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaretler yağdırdı. Sayın İmamoğlu, ilk anda şaşırıp kaldı ama acılı bir depremzede herhalde diyerek sessiz kaldı. Ancak o hanım, eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu çıktı.

Reyhanlıoğlu, “Ne geziyorsun Türkiye’yi, sen İstanbul’una bak. Gelmeyin, defolun gidin.” dedi. İmamoğlu’nun “Sen normal değilsin abla” sözleri üzerine de “Ben normalim, defol. İngiliz uşağı, defol. Devlet burada, gelmişler şov yapıyorlar.” diye yanındakilerle birlikte hakarete devam etti.

Bu hanım, iddiaya göre TBMM’de imar affına evet diyen AKP’liler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar