Başaramadınız, başaramayacaksınız

Geçenlerde sosyal medyada dolaşırken bir video dikkatimi çekti . Açtım ve merakla izlemeye başladım.Bir hanımefendi, tahminen 5-6 yaşlarında bir çocukla yürürken, hanım efendiye mikrofon...

Geçenlerde sosyal medyada dolaşırken bir video dikkatimi çekti . Açtım ve merakla izlemeye başladım.

Bir hanımefendi, tahminen 5-6 yaşlarında bir çocukla yürürken, hanım efendiye mikrofon tutuluyor.

Cumhurbaşkanlığı adayları Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce arasında kimi düşünürsünüz diye sorulunca, hanımefendi tabii ki Tayyip Erdoğan, başkası olabilir mi? Bu cevaptan sonra mikrofon çocuğa tutuluyor ve aynı soru çocuğa soruluyor. Hanımefendi devamlı olarak hadi evladım  Erdoğan, Erdoğan de diye tüm ısrarına karşın, çocuk ATATÜRK diyor.

İktidarda oldukları süre içinde AKP  iktidarı, Cumhuriyet’in temel değerlerini yok etmekle kalmadı, ATA’nın adını taşıyan tüm eserlerden de adını sildiler.

Ama ne yaparlarsa yapsınlar, özellikle sayıları on milyonlara ulaşan genç kuşakların, yüreklerinde yeşeren Atatürk sevgisini engelleyemeyecekler. Gençler bu yönetimin, ülkeyi getirdikleri bu içler acısı durumlar karşısında, ATA’sını çok daha iyi anladı.

Bu videoyu izledikten sonra bir anektodu sizlerle paylaşmak istedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar