Asker hastaneleri

Sayın Erdoğan, Milli Savunma Bakanı’na talimat vererek 15 Temmuz’dan sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlanan asker hastanelerinin yeniden Mili Savunma Bakanlığı’na bağlanması talimatı vermiş. Bu son...

Sayın Erdoğan, Milli Savunma Bakanı’na talimat vererek 15 Temmuz’dan sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlanan asker hastanelerinin yeniden Mili Savunma Bakanlığı’na bağlanması talimatı vermiş. Bu son derece olumlu bir karar.

GATA adı ile anılan bu kurumlar içinde uluslararası tıp alanında saygın akademisyenler olup, yaptıkları araştırmalarla ve bilimsel yayınlarla sağlığa büyük katkılar sağlamışlardır. Geçen zaman içinde çok fazla güç kaybetmiş olsa da halen aynı kurumlarda görev yapan çok değerli akademisyenlerin kazanılmasıyla kısa sürede geçmişteki başarılara ulaşılacak, ayrılmış olanların bir kısmı da belki yuvalarına döneceklerdir. Tabii bunun için de dönüşü teşvik edecek şartlar sunulmalıdır.

İnanıyorum ki, asker kökenli Sayın Bakan Akar, bu konudaki tüm hazırlıkları kısa sürede yapar ve Asker Hastaneleri bir an önce yeniden faaliyete geçer.

Sayın Akar’ın ifade ettiğine göre, Sayın Sağlık Bakanı da bu değişime olumlu bakıyormuş. Asker Hastanelerinin, 15 Temmuz’dan sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlanması bir talihsizlikti.

15 Temmuz’un yarattığı o psikoloji ile, ani bir kararla bu değişiklik yapıldı.

Gerekçe olarak, alçak FETÖ’cülerin bu kurumda da...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar