Anayasa 101

Son dönemlerde iktidar seçim yatırımı olarak toplumun her kesimine para dağıtıyor, daha neler neler dağıtacak birlikte göreceğiz. Dağıttıkları, bu pahalılıkta yaraya pansuman bile olmaz. Dün...

Son dönemlerde iktidar seçim yatırımı olarak toplumun her kesimine para dağıtıyor, daha neler neler dağıtacak birlikte göreceğiz. Dağıttıkları, bu pahalılıkta yaraya pansuman bile olmaz. Dün alınan, artan fiyatlar nedeniyle ertesi gün aynı fiyata alınamıyor.

İnsanlar bu pahalılık karşısında bunalmış ne yapacağını bilemezken açıklanan emekli maaşları ve asgari ücretleri görünce insan, el insaf demekten kendini alamıyor. Acı olan ise çocuklarına asgari ücreti harçlık olarak verenlerin bu rakamları belirlemeleri.

Ülkem insanı pahalılık karşısında bunalmış, evine ekmek götüremezken, bir yandan da kent sokaklarında yaşanan silahlı mafya çatışmaları, can güvenliğini tehdit eder durumlara geldi.

Çeteleşmeler ve cinayetler alabildiğine artarken, artık sokaklar Western filmlerindeki görüntülere sahne oluyor.

Haliç Köprüsü’nde araçlar arasında silahlı çatışmalar.

Balkan ve Rus çete hesaplaşmaları.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar