ÇARŞI RUHU

Ülkemde çok güzel şeyler oluyor. Son 16 yıldır ülkeyi yönetenlerin ifade ettikleri gibi “Türkiye uçuyor”. O yüzden de kimse beni antidepresan ilaç kullanımının yüzde 40 arttığına...

Ülkemde çok güzel şeyler oluyor. Son 16 yıldır ülkeyi yönetenlerin ifade ettikleri gibi “Türkiye uçuyor”. O yüzden de kimse beni antidepresan ilaç kullanımının yüzde 40 arttığına inandırmaya çalışmasın. Yani ülkeyi yönetenlerin de hep belirttiği gibi, ekonomik sıkıntı yok! Ekonomi kötü olsa, koyun kenara sanayiyi, tarımı, kamu üniversitelerinin tıp fakültelerini, Adapazarı palet fabrikasının kiralanmasını vb. batma durumuna gelen futbol kulüplerinin iddialara göre 14 milyara yaklaşmış olan borçları yapılandırılabilir mi? Yapılandırılamaz. Demek ki her şey yolunda! Tek eksiğimiz vardı, o da batakta olan kulüplerdi. Onları kurtarma zamanı!

Değerli Okurlar, bu konuda bazı düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Futbola ilgi duyanlar yani futbol severler, sizce de son 20 yıldır özellikle 4 büyük kulüp yöneticileri. mirasyedi çocuklara benzemiyorlar mı? Bu borçları kimler  yaptı onlara bunun hesabı soruldu mu? Sorulmadı, sorulmaz da. Böyle gelmiş böyle gider.

Bu kulüpleri yöneten başkan ve yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu saygın işadamlarıdır. Sormak istiyorum, bu yöneticiler kendi şirketlerini de böyle mi yönetiyorlar? Yönetemezler! Çünkü yönetirlerse ortada şirket kalmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar