Yetti!

Değerli Okurlar, son zamanlarda ana muhalefet partisi CHP’de yaşananlar bu partiye gönül vermiş büyük bir kesimi de çileden çıkarıyor. Nasıl çıkarmasınlar? Kaybedilen seçim sayısı 9, parti...

Değerli Okurlar, son zamanlarda ana muhalefet partisi CHP’de yaşananlar bu partiye gönül vermiş büyük bir kesimi de çileden çıkarıyor. Nasıl çıkarmasınlar? Kaybedilen seçim sayısı 9, parti tabanı kan ağlıyor, ama  Sayın Genel Başkan ve parti yönetimi hiçbir şey olmamış gibi büyük bir rahatlıkla yerel seçimlere hazırlanıyoruz, diyor… Yetmiyor, Sayın Genel Başkan yakında büyük değişim gerçekleştireceğiz diye de ekliyor.

Doğru, değişim şart!! Ama anladığımız “değişim”ler farklı! Delegenin büyük çoğunluğu kurultay diyor, genel merkez de getirin imzaları kurultayı açıklayalım diye karşılık veriyor. İmzalar tamamlanınca da, il başkanları toplanıp kurultaya karşıyız diyor! Buna genel merkezin 129 kontenjan senatörü, milletvekili de il başkanlarına katıldıklarını belirterek destek veriyor. Peşinden, Ankara İl Başkanı da açıklama yapıyor!!!! ‘’Partimizi kurultaya götürmek, sadece tek adam rejimini memnun edecek” Sözüm ona AKP’nin ekmeğine yağ sürülüyormuş! Halbuki esas yağı süren, 9 seçim kaybetmiş bu yönetimdir. Sayın Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği Sayın Kılılıçdaroğlu ve yönetiminden duyduğu memnuniyeti duymazdan geliyorsunuz.

Tavsiyem, şayet orada oturmaya kararlı iseniz, MHP’nin kongre sürecini anımsayın. Sayın Akşener ve ekibinin partiden nasıl tasfiye edildiğini bir öğrenin, ona göre kurultayı erteleyin. Ama sakın Sayın Erdoğan’a gitmeyin size yardımcı olmaz, zira sizden çok memnun. Daha da olmazsa Sayın Özdil’in dediği gibi kendinizi zincirleyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar